Regos patikros paslaugos

Pastaraisiais metais net keletą kartų išaugo akims tenkantis krūvis, tad regos pablogėjimas – vienas iš signalų, kuris verčia sunerimti. Jeigu Jūs praleidžiate daugiau nei 8 valandas per dieną prie skaitmeninių ekranų (įskaitant išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį), jaučiate stiprų akių nuovargį, galvos skausmą ar sunkiai užmiegate, būtinai rekomenduojame užsiregistruoti optometrijos specialisto konsultacijai viename iš mūsų salonų.


Regos patikrai registruokitės tel. 8 698 85200.
Paslaugos teikiamos tik iš anksto užsiregistravus.


Teikiame šias optometrines ir oftalmologines paslaugas:

Regos korekcijos nustatymas
Paslauga apima testus regos aštrumui nustatyti, matymo tipui įvertinti ir reikiamam akinių stiprumui parinkti. Korekcijos nustatymą atlieka optometrininkas suaugusiems asmenims nuo 18 metų. Paslaugos kaina – 30 eurų. Užsisakant akinius ar perkant akinius nuo saulės, paslauga suteikiama NEMOKAMAI.

Regos patikros paslaugos
Modernia optometrine įranga specialistai patikrins jūsų regos aštrumą, atliks testus regos korekcijai nustatyti, vertins matymo funkcijas, stereomatymą, akomodacijos rezervus bei suteiks konsultaciją dėl akinių lęšio pasirinkimo.
Biomikroskopu bus vertinamos akies priekinio segmento struktūros: vokai, blakstienos, Meibomo liaukos, junginė, odena. Vertinamas ragenos, lęšiuko ir priekinės kameros skysčių skaidrumas bei ašarų plėvelės kokybė.
Bekontakčiu tonometru bus atliekamas akispūdžio tyrimas, kuris yra svarbus profilaktinės patikros metodas vertinant glaukomos riziką.
Regos patikros paslauga atliekama suaugusiems asmenims nuo 18 metų. Paslaugos kaina – 40 eurų, užsisakant akinius – 10 eurų.

Regos patikra / konsultacija dėl kontaktinių lęšių parinkimo
Konsultacija dėl kontaktinių lęšių parinkimo apima korekcijos nustatymą kontaktiniams lęšiams, akių sveikatos patikrinimą biomikroskopu, ašarų plėvelės vertinimą, akies ragenos gaubtumo ir diametro matavimą ir kontaktinių lęšių rūšies parinkimą. Jos metu suteikiama  informacija apie kontaktinių lęšių priežiūrą ir naudojimą, apmokoma naudotis kontaktiniais lęšiais. Paslaugos kaina – 30 eurų, perkant lęšius pakuotėmis – 10 eurų.

Gydytojo oftalmologo konsultacija
Gydytojas oftalmologas atliks akių apžiūrą, įvertins regos aštrumą, matymo funkcijas, stereomatymą ir paskirs reikiamą korekciją. Biomikroskopu bus vertinama ašarų plėvelė ir jos kokybė, akies struktūros: ragena, priekinė kamera, rainelė, lęšiukas, stiklakūnis. Atliekant patikrą apžiūrimas akių dugnas, vertinama regos nervo, geltonosios dėmės, tinklainės ir kraujagyslių būklė. Bekontakčiu tonometru tiriamas akispūdis. Tai svarbus profilaktinės patikros metodas vertinant glaukomos riziką.
Konsultacijos metu gali būti rekomenduojami papildomi tyrimai, plečiami vyzdžiai, atliekama profilaktinė akių sveikatos patikra.
Gydytojo oftalmologo konsultacija teikiama vaikams ir suaugusiems asmenims. Paslaugos kaina – 50 eurų, užsisakant akinius – 40 eurų.
Šiai paslaugai prašome iš anksto užsiregistruoti tel. 8 698 85200.

Optinė koherentinė tomografija (OCT)
Tai yra neinvazinis, bekontaktis tyrimas, kuris atliekamas naudojant šviesos bangas. Šviesos bangos pereina tinklainę ir kompiuterio ekrane matomas tinklainės ir tinklainės skersinio pjūvio vaizdas, regos nervo skaidulos. Tai puikus metodas, leidžiantis ištirti tinklainės būklę.
Atliekant tyrimą išmatuojamas kiekvieno sluoksnio storis, šiuose sluoksniuose matomi sutankėjimai ar išretėjimai. Gauti duomenys padeda patikslinti akies tinklainės ligų diagnozes, paskirti reikiamą gydymą ir stebėti gydymo eigą ar siųsti pacientą į gydymo įstaigą. Tai ypač svarbu diagnozuojant ar stebint glaukomą, kitas tinklainės ligas.
Tyrimą rekomenduojame žmonėms, kuriems įtariama tinklainės centrinės dalies skylė, paburkimas, su amžiumi susijusi tinklainės degeneracija, yra nustatyti stiklakūnio pakitimai, taip pat tiems, kurie serga glaukoma ar cukriniu diabetu. OCT dažnai atliekama siekiant nustatyti ir regos nervo patologiją. Oftalmologas mato, ar regos nervo skaidulos yra normalios ar pakitusios, taip pat gerai mato tinklainės kraujagysles ir jų pakitimus.
Šį tyrimą rekomenduojame atlikti ir kai šeimoje yra akių ligomis (glaukoma, AGDD) sergančių narių, siekiant įvertinti ragenos ir rainelės būklę, taip pat žmonėms, kurių regos sutrikimo priežastys neaiškios ar korekcija regos negerina, ir visiems norintiems profilaktiškai pasitikrinti savo akių sveikatą.
Paslaugos kaina – 50 eurų.

Regos patikrai registruokitės tel. 8 698 85200.
Paslaugos teikiamos tik iš anksto užsiregistravus.

MADA, KOKYBĖ IR TEISINGA KAINA

Žemos kainos garantija

Pirkdami „Fielmann" optikose būkite tikri, jog gaunate palankiausią kainą. Jei per šešias savaites tokius pačius akinius kitoje optikoje rasite pigiau, nei pirkote optikoje „Fielmann“, galėsite atsiimti kainų skirtumą.

Regos patikros paslaugos

Mūsų kompetentingi optometrininkai modernios įrangos pagalba atliks regos patikrą, kurios metu ištirs Jūsų regos būklę. Jei nešiojate akinius ar kontaktinius lęšius, patikrins, ar jie atitinka Jūsų poreikius. 

Nemokama akinių priežiūra

Mūsų specialistai nemokamai išvalys Jūsų akinius ultragarso vonelėje, sutvarkys deformuotus rėmelius, priverš varžtelius, įdės naujas noseles.

Registruokis patikrai